Erdélyi Fizikatanári Ankét 2022

2022.06.10.

2022. október 14. – 16. között megrendezésre kerül az Erdélyi Fizikatanári Ankét, ahova nagy szeretettel várjuk az érdeklődő fizikatanárokat. Az ankét idei témája Elektromágneses jelenségek modern alkalmazásai, helyszíne idén a Babeș–Bolyai Tudományegyetem jósikafalvi (Beliș) gyakorlati és szabadidőközpontja lesz.

Programterv

Erdélyi Magyar Fizikatanári Ankét 2022 | Jósikafalva, 2022. okt. 14-16. | Elektromágneses jelenségek modern alkalmazásai


  • A korábbi évekhez hasonlóan az ankét programja előadásokból, kötetlen beszélgetésekből és egy kirándulásból áll majd. A részletes program a BBTE Fizika Karának oktatói, magyarországi meghívott előadók és a résztvevő fizikatanárok aktív részvételével alakul majd ki, egyeztetés alapján. 
  • Jelentkezésnél előnyben részesítjük azokat a tanárkollégákat, akik előadást vagy bemutatót is vállalnak, továbbá szeretnénk bátorítani azokat a kollégákat is részvételre, akik még korábban nem voltak a rendezvényünkön. Az eddigi ankétokhoz hasonlóan ezen előadások és bemutatók nem feltétlenül kell illeszkedjenek a megjelölt tematikához. Kérjük a jelentkezésnél megjelölni, hogy vállal-e bemutatót. Az ankétra a jelentkezéseket online várjuk július 15-ig.
  • Aki teheti, kérjük, regisztráljon még júniusban, hogy a szervezés logisztikai oldalát tudjuk elindítani.
  • A költségek egy részének fedezésére, akárcsak a korábbi években, 75 RON részvételi díjat javasolunk (amit az EmpirX egyesület számlájára kérünk befizetni a jelentkezés elfogadásának visszaigazolása után).
  • Az érkezés pénteken délután, hazaindulás vasárnap ebéd után lesz.

Az ankét a Bethlen Gábor Alap és a Semilab támogatásával, az EmpirX Egyesület és a Babeș-Bolyai Tudományegyetem Fizika karának szervezésében valósul meg.

Szervezőcsapat: Néda Zoltán, Sándor Bulcsú, Sárközi Zsuzsa, Borbély Sándor, Járai-Szabó Ferenc


Szervezők

Támogatók